15 feb 2017
TBW voor transmannen

Van 28 t/m 30 april 2017 is alweer het vijfde Trans & Bloot Weekend. Het TBW gaat over jezelf thuis voelen in je lichaam. De workshops van dit weekend hebben te maken met het thema “(trans)mannelijkheid”. Dit weekend is voor iedereen in het (trans)mannelijke spectrum. Het programma is ruim opgezet, dus er is ook veel gelegenheid voor ontmoeting buiten de workshops om. Het TBW is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

** Helaas hebben we het weekend moeten annuleren, omdat we onvoldoende fondsen konden vinden. **

15 feb 2017
De locatie van het TBA: St Michaels Centre in Hathersage.

Begin februari was Jochem te gast bij het Britse TransBareAll Retreat. Het TBA had een interessant weekend rondom het thema “Grenzen, Aanraking & Voelen”. Het was een uitdagend, en ook een heel gezellig weekend. Op persoonlijk vlak hebben de deelnemers zichzelf weer iets beter leren kennen. En wij hebben ook weer nieuwe ideeën voor workshops opgedaan!

12 dec 2016
TBW voor alle genders een weekend van uitersten

Het 4e Trans & Bloot Weekend (TBW) was opnieuw een weekend voor mensen van alle genders. Met 11 deelnemers was de groep van gemiddelde grootte. Deze keer was er meer variatie in de samenstelling van de deelnemers dan bij eerdere TBW's, wat het soms moeilijker maakte om elkaar goed te kunnen vinden in de gesprekken. Ondanks de verschillen bleken er gelukkig ook voldoende overeenkomsten te zijn. “Gezellig, klein groepje, ruimte om je weg te zoeken.”

"Wederom een fijn evenement waar ik aardig wat dingen uit meeneem en waar je helemaal jezelf kunt zijn."

Pagina's

Abonneren op Trans & Bloot Weekend RSS