Over ons

Jochem

Sfeerfoto JochemJochem is een transactivist met meer dan 10 jaar ervaring met de Nederlandse transgemeenschap. Hij is betrokken geweest bij vele vernieuwende initiatieven. Zo heeft hij de website Transman.nl (voor transmannen en partners) opgezet, is hij mede-oprichter en oud-vice-voorzitter van Transgender Netwerk Nederland, en oprichter en oud-voorzitter van Stichting Transman. Recentere voorbeelden zijn Jochems betrokkenheid bij FREE PATHH, Principle 17 en Stichting TransMotion.

In zijn betaalde leven is Jochem energiewerker en sjamaan. Hij heeft zijn eigen praktijk BIJ JOVE, waar hij mensen bij staat om weer in hun kracht te komen.

Vreer

Sfeerfoto vreerVreer vindt het leuk nieuwe dingen te doen en is een vrolijk transpolitiek dier. Zhij is medeoprichter van Transgender Netwerk Nederland, bestuurslid bij Transgender Europe en oprichter/ster van Principle 17, het collectief voor het recht op transzorg op maat. Daarnaast heeft zhij een fietsreis door Latijns-Amerika gemaakt, is betrokken bij betere transzorg wereldwijd en is Turks aan het leren (voor de lol). Vreer heeft in begin 2016 een TBW-AG meegedaan en heeft ook de nodige ervaring in groepen leiden, met mensen praten (vertrouwenspersoon ongewenste omgang) en verleent regelmatig steun aan transgenders die in de knoop zitten.

Transman.nl

Het Trans & Bloot Weekend is een initiatief van Transman.nl, de site voor objectieve informatie vanuit ervaring.